Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

παιχνίδια για ενηλίκους

Όχι, όχι, όχι, δεν εννοώ τα παιχνίδια που παίζονται οριζόντια, εννοώ αυτά που παίζονται γύρω από ένα τραπέζι με φίλους. (για τα άλλα βρείτε αλλον άνθρωπο να σας κατατοπίσει γιατί η γράφουσα πρέπει να είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που έχει μπει σε sex shop κατά λάθος).

Καίσσα: Εκεί θα βρείτε σχεδόν όλα τα παιχνίδια που παίζεται στο Playhouse, στο Playce και όπου αλλού πάτε εν πάσει περιπτώσει. Τιμές καλές, ο πωλητής στο Παγκράτι τουλάχιστον ήταν ευγενέστατος, υπομονετικός και κατατοπιστικός και έχει και site αν θέλετε να ψάξετε με την ησυχία σας από το σπίτι.

Paradise Waterfalls: Επαναλαμβάνομαι, αλλά έιναι το δεύτερο μέρος στο οποίο πάω όταν θέλω να αγοράσω παιχνίδι. Έχει παιχνίδια ευφυίας, ξύλινα, παράξενα που κάνουν και πολύ ωραία διακοσμητικά. Τιμές καλές, πωλητές λιγο χύμα και indie αλλά συμπαθητικοί και ενημερωμένοι, φεύγετε και με δώρο αρωματικά sticks για να μοιραστείτε την ευφορία τους.

Ξύλινα τρισδιάστατα Puzzle. Το κάψιμο αποκτά απλά καινούργιο νόημα. Μπορείτε να φτιάξετε διακοσμητικά για το σπίτι, παιχνίδια για το παιδάκι σας μαζί με το παιδάκι, καθώς και να κάνετε ένα ωραίο δώρο σε πρόσφατα απολυμένο φίλο σας. Στην Ιπποκράτους, λίγο πρίν τα μοντελάδικα, το όνομα του μαγαζιού δεν το θυμάμαι ΠΟΤΕ.

Χειροποίητο τάβλι και χειροποίητο σκάκι: Πανάκριβα αλλά αν είστε φανατικοί παίχτες θα τα βγάλουν τα λεφτά τους γτ δεν παθαίνουν ΤΙΠΟΤΑ. Τα πιο όμορφα και ελληνικά τα διαθέτει η βιοτεχνία Αντωνίου Νερούλια.

Τράπουλες και μάρκες: Δεν έχει καμία απολύτως σημασία που βγαίνουν μόνο την πρωτοχρονιά και όποτε θέλετε να ρίξετε πασιέτζα και το pc δεν λειτουργεί, Είναι θέμα status (επίσης έχουν και βαριά κασετίνα-καλό αμυντικό μέσο). Για να μην τρέχετε απο δώ κι από πει παραγγείλτε από το homecasino.gr ότι χρειάζεστε, αλλιώς αν θέλετε κάτι πιο πρωτότυπο θα πάτε στα μαγαζιά με ιδιαίτερα είδη δώρων (ouaou.gr, i-gift, octapus).

Σε περίπτωση που ξεμωραθούμε τελείως θα σας φανερώσω και που πουλάνε κάτι τέλεια ξύλινα αλογακια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου