Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

pizza σοκολάτα

Νομίζω ότι οι μισοί μου φίλοι συνεχίζουν να μου μιλάνε μόνο και μόνο γιατί τους ταίζω αυτό το γλυκό (3 τουλάχιστον). Επειδή λοιπόν είμαι σε sharing mood (κι επειδή οι συνεχιζόμενες απεργίες μασ έχουν καθηλώσει στισ ίδιες, προ πολλού χαρτογραφημένες περιοχές) μοιράζομαι την συνταγή μαζί σας. Να την χρησιμοποιείται μόνο 1) όταν είστε σε φάση μεγάλου γουρουνιάσματος 2) όταν έχετε κάνει πολύ μεγάλη πατάτα και ζητάτε συγχώρεση 3) όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε τα πλήθη ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρετε ούτε πως συνδέετε το μίξερ.

Υλικά:

1 ζύμη πίτσας pillsbury
100 γραμμάρια κουβερτούρα κανονική
80 γραμμάρια κουβερτούρα λευκή
80 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος
80 γραμμάρια κουβερτούρα πραλίνα
2 tronky
5-6 caprice
1 mars
1 kinder bueno
1 splash frangelico
1 splash κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Βγάζετε την ζύμη από την συσκευασία. την βάζετε σε πυρέξ. Κομματιάζετε πάνω από την μισή ζύμη όλα τα αμαρτωλά υλικά. Διπλώνετε τις 3 πλευρές λίγο προς τα μέσα, αν δημιουργηθεί ένα "τοίχωμα". Ρίχνετε το frangelico και την κρέμα γάλακτος. Σκεπάζετε με την υπόλοιπη μισή ζύμη (η οποία περιμένει στωικά ΧΩΡΙΣ να έχει αποκοπεί απο το υπόλοιπο). Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Τρώγεται με τα χέρια.

1 σχόλιο:

  1. κολασηηηηηηη!!!! Θα το δοκιμασω και αν εχω αποριες θα σε πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή