Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Μωσαϊκό

Υλικά:

  • 250 γρ. μαργαρίνη
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 5 κουταλιές κακάο
  • 1 βανιλίνη
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
Εκτέλεση:

Αφήνουμε την μαργαρίνη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Κοσκινίζουμε την άχνη μαζί με το κακάο. Χτυπάμε στο μίξερ την μαργαρίνη με την ζάχαρη, το κονιάκ, το κακάο και την βανιλίνη. Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και ανακατεύουμε με μια μαρίς με το μείγμα της μαργαρίνης. Στρώνουμε με διαφανή μεμβράνη μια μακρόστενη φόρμα του κέικ και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί. Ξεφορμάρουμε, αφαιρούμε την μεμβράνη και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τρούφα.

Συνταγή αρκετά παραλλαγμένη από το mothersblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου