Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Οι 10 καλυτερες καβάντζες της Αθήνας

Αυτή την στιγμή η φίλη Ελένη παθαίνει εγκεφαλικο. Do not worry, αυτό το σημείο δεν θα το αποκαλύψω ΠΟΤΕ. Για τις άλλες καβάτζες θα μιλήσω και μόνο. Αφού λοιπόν σώσαμε την μικρή ελένη από βέβαιη εγκεφαλική παράλυση σας παραδίδω τα καλύτερα not to be seen μέρη και εσείς χρησιμοποιείστε τα όπως θέλετε.

Ανδριανού 51: Σε απόσταση αναπνοής από το μετρό Μοναστηράκι, ένα υπέροχο αίθριο κρυμμένο πίσω από ένα μαγαζί με ρούχα. Οι σερβιτόροι ευγενέστατοι, φέρνουν συνέχεια νεράκι, τα σνακς καλά και οι τιμές συμπαθητικές.

Βρυσάκι: Στην οδό Βρυσακίου, πάλι στο Μοναστηράκι. Πολυχώρος που ασχολείτε με εικαστικά (δλδ μηδαμινές πιθανότητες να πετύχετε γνωστό σας) με ταράτσα η οποία λειτουργεί ως καφέ, το οποίο έχει φανταστική θέα, δροσιά και καλές τιμές στον καφέ. Όχι σνακς όμως.

Aliarman το πρωί: Παρόλο που από το απόγευμα και μετά γίνεται ο κακός χαμός, το πρωί είναι ήσυχο και κυρίως απομονωμένο. Το πολύ πού να σας ενοχλήσει το πανέμορφο σκυλί του ιδιοκτήτη γι αυτό φροντίστε να σας πάρει από καλό μάτι.

Beduin μέχρι το απόγευμα: Όσο το ήξερα εγώ δεν πάταγε άνθρωπος όλες τις ώρες, τώρα, ένεκα η κρίσις μαζεύει αρκετό κόσμο, οπότε κάντε πρώτα μια αναγνωριστική βόλτα πρίν μπείτε μέσα.

Εξωστρεφής: Εδώ παίζει τρελή ανάβαση, αλλά έχει πολύ καλό φαγητό για τις τιμές του, δεντράκια γυρω γυρω και εκτός αν έχετε πολλούς indie και άφραγκους φίλους δεν θα συναντήσετε ΠΟΤΕ γνωστό σας. Βρίσκεται στον λόφο του Στρέφη (εξού και εξω-στρεφής) και είναι ανοιχτό και από το μεσημέρι-αν και το μεσημεριανό δεν το προτείνω με τέτοιες ζέστες.

Απολλώνια λύρα: Καινούργιο μαγαζί στην Πλάκα, κάτω από το Γιασεμί. Ενώ η Μνησικλέους έχει πολύ κόσμο, το μαγαζί διαθέτει και πίσω αυλή με τραπεζάκια, τα οποία ο κόσμος δεν πολυπροσέχει.

Καφέ Νομισματοκοπείου το πρωί: Εκτός από το ότι είναι υπέροχο και έχει έναν τεράστιο για τα δεδμένα του κατάλογο, είναι και λίγο κέντρο απόκεντρο. Ποιος βαρεμένος γνωστός σας θα πάει στο Νομισματοκοπέιο πρωινιάτικα??Άντε να φτάσει μέχρι το Paul's. Βράδυ όμως μαζεύει αρκετό κόσμο, οπότε Be ware!!!

Ζάχαρη κι αλάτι: New entry στην Βαλτετσίου, με εσωτερική αυλή ή οποία δεν φαίνεται από πουθενά και κάτι τραπεζάκια στο εσωτερικό μπαλκόνι που δεν τα πολυβλέπουν ούτε οι θαμώνες τις εσωτερικής αυλής. Αν είχε και άλλη 1 είσοδο εκτός από την πολυσύχναστη Βαλτετσίου...

Apokey: Πίσω από την πλατεία Αγ. Θεοδώρων, αλλά όλοι πάνε στην Καρύτση, οπότε you are quite safe. Καινούργιο μαγαζί, καθαρο, όμορφο και με άνετους καναπέδες.

Blues: Χαμηλά στην Πανόρμου, κόντα στον Αγ.Δημήτριο. Αυλή με ψηλούς τοίχους, σκοτάδια αλλά χαμηλή μουσική οπότε μην κουτσομπολεύεται γκαρίζοντας κανέναν γνωστό σας. Θα περάσει απέξω standard!!!Λειτουργεί μόνο βράδυ.

That's all folks!!!!Και αν πετύχετε σε αυτά τα μαγαζιά κανέναν γνωστό σας μην ανυσυχείτε, αν κάνετε ότι δεν τον ξέρετε μάλλον θα κάνει κι αυτός το ίδιο!!!

1 σχόλιο: