Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

just not in the mood

Ναι, ακόμα κι εγώ μερικές μέρες του χρόνου βιώνω την απόλυτη χαρα του να κοιτάς το ταβάνι για ώρες χωρίς να έχεισ την παραμικρή διάθεση να βγεις, να μιλήσεις, να κουνηθείς γενικότερα. Οι πιο πρόσφορες μέρες για τέτοιου είδους σάπισμα είναι μέρες με πολύ κρύο, με πολύ βροχή, με πολύ δουλειά, με πολυ μεγάλη ερωτική απογοήτευση, γενικά με κάτι υπέρτατο...Ιδού ο κατάλογος με μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείς να κάνεισ από την άνεση του σαπίσματος του καναπέ σου (για να μην νομίζετε ότι την γλιτώσατε την λίστα)
1) Δείτε dvd: Φυσικά και η προτοτυπία δεν έγκειται στην ιδέα, αλλά στο περιεχόμενο!!!Παλιές ταινίες. 'Οτι παλια ταινία δεν έχετε δει και σας βρίσκετε. Όταν έρθει ξανά η ώρα τησ κοινωνικοποίησης θα έχετε άφθονο υλικό για να εντυπωσιάσετε τουσ φίλουσ σας σχολιάζοντας συμπεριφορές, νοοτροπίες και στύλ μιας άλλης εποχής.
2)Origami, πάζλ, χειροτεχνίες, ζωγραφική: Ο εφιάλτησ της μαμάς και η χαρά του αργόσχολου. Φτίαχνεισ κάτι το οποίο κατα την διάρκεια τησ κατασκευής σκορπίζει το απόλυτο χάος γύρω του, όταν τελειώσει 9 στισ 10 έχει τα κακά του τα χάλια, αλλά περνάνε απίστευτα πολλές ώρες χωρίς να το καταλάβεις και καμαρώνεις σαν το γύφτικο σκερπάνι που κατάφερες να τελειώσεις κάτι!!!!Δεν έχει σημασία που αυτό το κάτι δεν ήταν το Λύκειο!!!!!
3) Μαγειρική: Ο δεύτερος απόλυτος εφιάλτης τησ μάνας. Με το που θα μπεις στην κουζίνα, ακόμα και για να φτιάξεις τόστ, αυτη ξέρει ότι θα αναγκαστεί να πλύνει μέχρι και τον αποχυμωτή όταν ξεμπερδέψεις!!!Όσο για σένα που σκέφτεσαι "τι λέει τώρα η τρελή, σιγα μην ξεκουνηθώ απο την θεσούλα μου" 1 εχω να πω: αλλάζεις δωμάτιο σπιτιού οπότε οι υπόλοιποι ένοικοι καταλαβαίνουν οτι ζεις, ξεπιάνεσαι και ακόμα και τοστ να φτίαξεις θα έχεισ την απόλυτη χαρα να αποφύγεισ το big brother σώζοντας μερικά εγκεφαλικά κυτταρα, ΧΩΡΙΣ να ξεκουνηθείς σημαντικα.
4) Διάβασμα: Για να μην παρεξηγούμαι, ανάγνωσμα είναι και "η ζωή μετά" του Αρκά. Είναι για βαριές περιπτώσεις σαπίλας που σε ενοχλεί ακόμα και ο θόρυβος που προέρχεται απο την τηλεόραση. Tip: Αν ξεμείνεις από βιβλία, υπάρχουν και τα συστατικά των απορρυπαντικών στο ντουλάπι του μπάνιου.
5) Λίστες: Αυτές είναι λίγο ύπουλες γτ μπορεί ξαφνικά να σε κινητοποιήσουν. Δημιουργείς λίστες με ότιδήποτε θές να κάνεις. Λίστα για το supermarket, για τα δώρα που θες να σου φέρει ο Αι Βασίλης, για τα πράγματα που λείπουν από το σπίτι, για τα πράγματα που θες να κάνεις πριν πεθάνεις, για τισ βρισιές που πρέπει να μάθεισ στο ανήψι σου. για οτιδήποτε σου κατέβει γενικότερα!!!!
+1) Σου έχει περάσει η διάθεση για κλεισούρα αλλά είναι Δευτέρα 2 το βράδυ και όσοι ξέρεις και δεν ξέρεις -εκτός από τον αλκοολικό της περιοχής- κοιμούνται...Και πάλι έχεις προοπτικές!!!Συγύρισμα, σιδέρωμα, ξεσκόνισμα, αν ακόμα δεν θές να κοιμηθεισ (με το που το διάβασες), φτιάξε ένα cocktail (την συνταγή θα την βρεισ στο internet) και επέστρεψε στην προηγούμενη θέση (στον καναπέ να κοιτάς το ταβάνι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου