Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Συναυλία: My list-revisited

Ναι, κι αλλο κείμενο που ωραία το γραψα, αλλά δεν είχα λάβει υπόψιν ΟΛΕΣ τις παραμέτρους γτ ήμουν ακόμα μικρή και άμαθη (έβηξε κανείς??). Ίδου άλλα 5 σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν ξεχυθείτε στα στάδια.

1) Δεν πάμε για κανένα μα για κανένα λόγω σε συναυλία στην Τεχνόπολη μέρα που έχει ζέστη και καθόλου αέρα. Η γραφική περιοχή του Γκαζιού ολόκληρη είναι μια γούβα στην οποία δεν μπάινει καθόλου αέρας τις καλές μέρες, τις κακές με κόσμο και συνωστισμό και 1500 τύπους γύρω να καπίζουν αρειμανίως το λες και trip to hell.

2) Δεν πάμε σε συναυλία που γίνεται σε σχετικά μικρό χώρο και ξέρουμε ότι οι fans του είδους ακούνε locomondo παίζοντας pro και ταυτίζονται μια ιδέα παραπάνω με το τραγούδι. Ναι, η μπαφοκρατορία των παραισθήσεων είναι υπαρκτή και φέρνει ίλιγγο, ναυτία και αδικαιολόγητα νευρα όταν συνδυαστεί με πολύ ζέστη και πολύ σπρωξίδι από το ιδρωμένο και μαστουρωμένο πλήθος.

3) Σε grant συναυλίες που ξέρουμε ότι θα καθόμαστε (Καλλιμάρμαρο) δεν πίνουμε υπερβολικά πολλά νερά (έπρεπε να πατήσω χθες τουλάχιστον 2000 άτομα για να πάω να ΡΩΤΗΣΩ που είναι η τουαλέτα, απλά έκατσα στην γωνία μου και κόντεψα να σκάσω) και καλό θα ήταν να πάρουμε και κάνα μαξιλαράκι μαζί μας (μην με παρεξηγείτε, περνάω γιαγιαδέ φάση, εκτός από το καπέλο σομπρέρο θέλω να αγοράσω και πλαστικά παπούτσια θαλάσσης ΜΕ λουράκι και βεντάλια)

4) Σε συναυλίες στο κέντρο ΔΕΝ παιρνουμε αμάξι. Ή αν το πάρουμε το αφήνουμε 2 στάσεις του μετρό πιο κει. Οι ορδές των βαρβάρων που ξεχύθηκαν χθες από το Καλλιμάρμαρο εκοβαν την κυκλοφορία μέχρι την Μαβίλη fyi...Επίσης, επειδή στην Τεχνόπολη έχουν το κακό συνήθειο να αλλάζουν τις πύλες εισόδου wthout futher notice, μην κάνετε καμια μ@λ@κι@ ανάλογη με την δική μου και σφηνώσετε με το αμάξι στο πλήθος, δέιτε που πάτε!!!(ναι, η ηλίθια με το smart που κόντεψε να σας πατήσει όλους στον Χαρούλη, εγώ ήμουν, sorry, δεν το θέλα-πρέπει να με ψάξω, νομίζω ότι έγινα φίρμα και στο youtube)

5) Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν ο αγαπημένος μας χαρακτήρας κόμικ ήταν ο Κακοφωνίξ. Δεν γκαρίζουμε παράφωνα και ΚΥΡΙΩΣ δεν τραγουδάμε δυνατά άλλο τραγούδι γτ οι πιθανότητες να μας πετάξει ο διπλανός μας στην σκηνή αυξάνονται εκθετικά. Επίσης ο συναυλιακός χώρος ΔΕΝ είναι ο κατάλληλος για να μοιραστούμε με την κυρία που κάθεται 5 θέσεις παραδίπλα την εμπειρία μας όταν είχαμε ξανακούσει τον καλλιτέχνη 5 χρόνια πριν χωρίς να αλλάξει κανένας από τους 2 θέση. Πείτε τα μετά τρώγοντας σουβλάκια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου