Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

crash test στα malls της Αθήνας

Τα malls τα σιχαίνομαι!!!!Δεν μου αρέσει η λογική τους, είναι σχεδόν κλειστοφοβικά, τσαντίζομαι που δεν μπορώ να δω ήλιο και εκνευρίζομαι φοβερά που χάνω την αίσθηση του χρόνου. Είναι και η βαβούρα των παιδακίων που τσιρίζουν και τρέχουν δεξα ζερβά, είναι και που θες αμάξι να πας, γενικά μπλιαχ. Η μοίρα βέβαια παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια, και όσο τα σιχαίνομαι, τόσο μπροστά μου τα βρίσκω. Παραθέτω λοιπόν, την γνώμη μου για όλα αυτά τα αμερικανόφερτα στα οποία πάω σκεπτόμενη την σοφία πάνω στην οποία σχεδιάστηκε η οδος Αθηνας.

The Mall: Το πρώτο mall που άνοιξε στην Αθήνα. Ευτυχώς που πάει εκεί περιφερειακός δρόμος αλλιώς δεν θα είχα προλαβει ΠΟΤΕ προβολή σε ταινία. Αξίζει να πας για να ψωνίσεις από τα hot diamonds, να αγοράσεις το τσουμπλέκι που έβλεπες 4 τα χαράματα απο το telemarketing store γλιτώνοντας τα 9 ευρώ έξοδα αποστολής και να μπουκάρεις στα μεγαλύτερα zara home που έχουμε και να φύγεις αύριο.

Golden Hall: 2 και μόνο λόγοι να πατήσεις εκεί μεσα. Τα Ben&Jerry's και η τεράστια ποικιλία σε fred perry. Α, και τα links of London αν δεν μένεις κοντα στο κέντρο και θες να βρεις κάπου να παρκάρεις το ρημάδι σου πριν γεράσεις πίσω από το τιμόνι ψάχνοντας 1 θέση στην Ομήρου. Το φαγητό τους είναι ανθρωπεμένο, το οποίο το εκτιμάς, όσο να πεις, έχουν και κάποια σημεία από τα οποία μπαίνει και λίγο φυσικό φως, το οποίο το εκτιμάς επίσης. Κατά τα άλλα είναι πανάκριβο, δεν έχει πουθενά να καθίσεις να ξαποστάσεις χωρίς να χρειάζεται να παραγγείλεις κάτι και σε μεγάλη κρίση ταυτότητας ντρέπεσαι και που αναπνέεις εκεί μέσα, γτ με τόσο μάρμαρο φοβάσαι μην τους το λερώσεις....

Metro Mall: Καλέ, τη αηδία είναι αυτή???Πάλι καλά που είναι το πιο προσβάσιμο από όλα. Βγαίνεις απότο μετρό και μπαίνεις μέσα. Κατά τα άλλα, είναι σαν το mall το κλασσικό, αλλά λίγο πιο κοντό και λίγο πιο ψυχωπλακωτικό, τα μαγαζιά που και καλά είναι διαφοροποιημένα είναι δεύτερα και για να φας κάτι της προκοπής πρέπει να το αγοράσεις από τα cinabbon.

Athens Heart: Κοντεύει να κλείσει, αν δεν έκλεισε ακόμα. Αλλά είναι το πιο συμπαθητικό από όλα. Κατ αρχήν έχει φυσικό φως. Κατά δευτερον δεν βολεύει κανέναν άλλον εκτός από όποιον θέλει να ψωνίσει, οπότε δεν είναι ποτε πήχτρα. Σε περίοδο εκπτώσεων σε φάση που είχα λεφτά δε, βρήκα την χαρά μου. Όλα στο νουμερο μου ήτανε!!!

River West: Ο λόγος που καθηστέρησα να γράψω αυτήν την εβδομάδα. Παρόλο που είναι στα δυτικά και είσαι όσο να πεις αρντικά προδιαθετειμένος, ήταν αρκετά αξιοπρεπές. Κατ αρχήν μοιράζεται το ίδιο ΔΩΡΕΑΝ παρκινγκ με τα ΙΚΕΑ. Κατα δεύτερον, έχει μαγαζιά τα οποία δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού στην Αθήνα, όπως τα peacocks που είναι αγγλική μάρκα, τύπου ανάμεσα στα zara και τα massimo duty, μια εταιρεία με φυσικά καλλυντικά, και τα exe, τα οποία τα φέρνει ο τσακίρης μαλλάς αλλά εκεί έχει αποκλειστικά το brand. Μόλις βαρεθείς, πας στα ΙΚΕΑ και τρως κεφτεδάκια (εχω πάθει εμμονή με αυτά, όχι αηδίες).

MacArthur Glenn: Πόσο πιο μακριά από τον πολιτισμό να στήσεις ενα mall??Και μάλιστα εκπτωτικό???Ότι κερδίζεις από τα ρούχα το ακουμπάς στις βενζίνες. Η αλήθεια είναι ότι είναι το πιο μεγάλο και το πιο όμορφο από όλα, θυμίζει λίγο Val d'Europe του Παρισίου, είναι και δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Παρκο που ΠΕΘΑΙΝΩ να πάω, αλλά οι εκπτώσεις είναι κάτι τύπου 15-20%, δλδ τπτ, όταν κάτι έχει αρχική τιμή 600 ευρώ...Για επίσκεψη μετά το αττικό πάρκο, μια ωραιότατη καθημερινή, λέει πάντως...

Avenue: Δεν εχω πάει. Ούτε κι εσείς φαντάζομαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου