Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

4. Μοσχαρισιο φιλέτο με φράουλες και μπαλσάμικο

Υλικά:
  • 1 μοσχαρίσιο φιλέτο
  • 6 φράουλες
  • 2 σφηνάκια μπασλάμικο
  • λίγος ξερός δυόσμος
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ελάχιστο ελαιόλαδο τηγανίζουμε το φιλέτο, το οποίο έχουμε αλατοπιπερώσει. Όταν το γυρίσουμε να ψηθεί από την άλλη πλευρα προσθέτουμε στο τηγάνι και τις φράουλες. 'Οταν ψηθεί και από την άλλη πλευρά το φιλέτο προσθέτουμε τον δυόσμο και σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Μόλις εξατμιστεί αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε με ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου