Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοχρονια στα χρονια της κρίσης

Απο προχθές ψάχνω κάτι χαρούμενο και γιορτινό να σας προτείνω, αλλά δεν βρίσκω κάτι ουαου (το οποίο να αντέχει η τσέπη του μέσου 20+, γιατι μια χαρά μου ακούγεται η πρωτοχρονια στην Νεα Υορκη π.χ.). Εξάλλου απ ότι μαθαίνω γτ δεν βλέπω και ειδήσεις ένας μαυρος πανικός γίνεται παντού γτ ο κόσμος δεν έχει ούτε λεφτα ούτε όρεξη. Ως φύσει αισιόδοξη και φύσει καπιταλίστρια (με την καλή, όχι την αμερικάνικη έννοια του όρου) έχω να πω πως με το να κλεινόμαστε στο ωραίο μας σπιτάκι και να κάνουμε τα λεφτά μας σφιχτό κομπόδεμα παγώνουμε την αγορά. Το να αρνείσαι να δώσεις 5 ευρώ για έναν καφέ τον οποίο μόνο που δεν στον φέρνουν στα μούτρα, το καταλαβαίνω, το δέχομαι και το επικροτώ. Να μην ξαναπατήσετε!!!Αλλά σε κάτι αγαπημένα καφέ που σου χαμογελάνε, που ο καφές κάνει 2,5 ευρώ και που δεν χορεύουν βαλς τα ποντίκια στο βάθος πρέπει να πηγαίνετε ει δυνατόν και κάθε μέρα. Κρίση δεν σημαίνει να κλείσουν όλοι, κρίση σημαίνει να κλείσουν αυτοί που δεν αξίζουν να είναι στην δουλειά. και επειδή το παραχόντρυνα, ιδού οι συμβουλές μου για την Πρωτοχρονιά.
1) Όχι μπουζούκια: Ναι, εγώ είμαι αυτή που το λέει που στο αμάξι ακούει derti. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να πληρώσω 60 ευρώ (μαζί με το δώρο) για να περάσω το βράδυ μου σε ένα τραπέζι που θα βλέπω τα μπούτια της μπροστινής και θα πρέπει να πω κι ευχαριστώ στον μετρ γιατι ΒΡΗΚΑ τραπέζι.
2) Ναι σε μουσικές σκηνές και ρεμπετάδικα: Εδώ το derti ήρθε να πάρει το αίμα του πίσω. Πολύ λογικότερες τιμές, πολύ πιο ζεστοί χώροι, πολύ μεγαλύτερο κέφι και πολύ πιο καλές φωνές (για το πρώτο προγραμμα μιλάμε πάντα). Όσον αφορά τις μουσικές σκηνές, οι τιμές είναι κι εκεί λίγο τσιμπημένες αλλά αν το πρόγραμμα είναι εγγυημένο τα αξίζουν τα λεφτά τους. Ο κόσμος που κυκλοφορεί εκέι είναι και πιο του target group σας αν πσάχνετε κάτι μικρότερο απο 35, οπότε οπλιστείτε με γκι.
3)ΟΧΙ ΚΛΑΜΠ: Προς Θεού, λυπηθείτε τα αυτάκια μας, τα ποδαράκια μας που υποφέρουν με την 15πόντη και όλο το υπόλοιπο σώμα μας το οποίο θα ταλανίζεται από την επιμονή του χορευταρά της διπλανής παρέας να κάνει τον john travolta.
4) Ναι σε σπιτίσια πάρτυ, χαρτιά, επιτραπέζια και βασιλόπιτα!!!Εγώ πάντα περνάω καλά σε αυτά τα party γιατί είσαι με δικούς σου ανθρώπους, γελάς πολύ, κερδίζεις στα χαρτιά και σου τυχαίνει και το φλουρί. Τι άλλο θες δλδ???Αν είναι να στην πέσει ο έρωτας της ζωής σου πρωτοχρονιάτικα απλά πάρε αμάξι και κόλλα στην κίνηση, καλυτερη ευκαιρία δεν θα χεις!!!
5)Περάστε καλά ακόμα και μόνοι σας. Από το να σούρνεστε σε βαρετές συγκεντρώσεις με ανθρώπους που αντιπαθείτε, βάλτε ένα καλό ποτό στον εαυτό σας, χαζέψτε τα βεγγαλικά (αν κι όπου πέσουνε ένεκα η κρίσις) και κοιμηθείτε κάνοντας όνειρα για την νέα χρονιά.
6) Οχι γκρίνια, κλάμματα, παρεξηγήσεις, οικονομικές, πολιτικές και εργασιακές συζητήσεις!!!!Γέλια, ανέκδοτα κι ευχάριστες διηγήσεις ευπρόσδεκτα. Χορός και τραγούδια επίσης. Μην μεθύσετε!!!!Το hangover θα σας ακολουθεί έναν ολόκληρο χρόνο. Just because I said so!!!!
Να περάσετε τέλεια ότι και να κάνετε!!Θα σας επιστρέψω με σοβαρές προτάσεις την πρώτη Δευτέρα του 2011!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου